Ramp Records luistert graag naar jouw muziek!

Denk jij dat de manier waarop wij werken past bij jouw muziek? In alle bescheidenheid denken wij dat we elke artiest die wij goed vinden verder kunnen helpen.

Wij kunnen je verder helpen

Denk jij dat de manier waarop wij werken past bij jouw muziek? In alle bescheidenheid denken wij dat we elke artiest die wij goed vinden verder kunnen helpen. Zoals we op deze site al vaker aanstippen: het is onze passie, onze roeping om die ene band, die ene songwriter of die ene rapper te vinden van wie wij denken dat er mensen op zitten te wachten. 

En wanneer die artiest bij ons tekent, gaan we er volle bak voor. Natuurlijk krijgen wij veel muziek toegestuurd en moeten we alles beluisteren om een oordeel te vormen. Maar dat is de toezegging die je doet als je een platenmaatschappij wilt runnen – daarvan zijn wij ons bewust. Dat hoort bij onze zoektocht naar nieuwe muziek, in welk genre dan ook.

Vindt u deze pagina leuk? Lees dan snel verder over waar en hoe de muziek van Ramp Records verkrijgbaar is!

Verstuur alles wat je hebt!

Stuur ons alles wat je hebt, en waarvan je denkt dat het ertoe doet: een biografie (liefst beknopt: bedenk goed welke feiten de lezer zouden interesseren), een goeie foto, en natuurlijk je muziek.

We accepteren elk format

Het mag op cd staan, op vinyl of online. Dat maakt ons echt niet uit. Wat we wel belangrijk vinden is dat je aandacht besteedt aan je product. Denk goed na hoe je je muziek presenteert, maar maak de zaken tegelijkertijd niet mooier dan ze zijn. 

Stuur geen bibberige filmpjes van een live show, en geen blikkerige oefenruimte-demo – tenzij die echt steengoed klinkt natuurlijk. 

We zullen alles beluisteren en bekijken en nemen sowieso contact met je op. We hebben het elders op deze site al meermalen aangekondigd: we zijn altijd op zoek, de hele dag, en wie weet ben jij die ene artiest wiens plaat we binnenkort gaan lanceren!