Arrow Classic Rock playlist

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Rock

Arrow Classic Rock playlist

Voortaan is het mogelijk om overal ter wereld naar Arrow Classic Rock te luisteren dankzij de online Arrow Classic Rock playlist. De naam van deze radiozender zegt al waar deze zender voor staat: Classic Rock. Alhoewel de nadruk ligt op klassieke rock, is er ook moderne rock te horen op deze zender. Daarnaast zijn er diverse specials waarbij de nadruk ligt op specifiek genres. Goede voorbeelden hiervan zijn metal, prog rock, symfonische rock, blues en hardrock. Voor rockliefhebbers is er geen betere zender te vinden.

Arrow Classic Rock kun je zowel via de radio als via digitale radio beluisteren. Het is een heerlijke zender om aan te hebben staan in de auto. Wie weet komen je favorieten op het gebied van klassieke rock allemaal wel voorbij: Aerosmith, AC/DC, Guns N’ Roses, Led Zeppelin, Deep Purple, Queen, Sparks, R.E.M., U2, The Doors, The Who, The Rolling Stones, Santana, The Kinks en ga zo maar door. Ze komen allemaal wel een keer voorbij. Echter kun je niet altijd live luisteren. In dat geval kun je veel profijt hebben van een Arrow Classic Rock playlist.

De voordelen van een Arrow Classic Rock playlist

In een Arrow Classic Rock playlist vind je alle artiesten terug die tijdens de normale uitzendingen gedraaid zijn. In feite beschik je in één klap over een lijst vol leuke nummers van je favoriete artiesten. Zo mis je niets meer. Zat je in de auto en kwam één van je favorieten ineens voorbij? Ook deze staat in de lijst. Bovendien kun je in de lijst het tijdstip zien waarop het nummer werd gedraaid. Dit zorgt er voor dat je al jouw favoriete liedjes gemakkelijk en snel terug kunt vinden. Handig!

Hoor je een vet nummer voorbij komen, maar weet je niet hoe deze heet en van het nummer is? Ook deze kun je eenvoudig en vlug terug vinden in de Arrow Classic Rock playlist. Je kunt dus niet alleen je favoriete nummers nog een keer beluisteren, maar je ontdekt op deze manier ook nummers en artiesten die in de toekomst misschien wel tot je favorieten gaan behoren.