Je bekijkt nu Verbeter het geluid van je tv met de Sonos Sub

Verbeter het geluid van je tv met de Sonos Sub

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Speaker

Heb je een Sonos systeem in huis maar wil je daar het optimale uithalen? Kies dan voor de Sonos Sub: de subwoofer van Sonos waarmee je een bas kunt toevoegen aan het geluid. Vooral wanneer je wilt profiteren van het ultieme geluid tijdens het kijken van een film of serie kan een Sonos Sub wonderen doen. Bepaalde geluiden klinken dankzij de toevoegingen van krachtige lage tonen nog realistischer. Het kijken van een film wordt een nog betere ervaring dankzij de Sonos Sub. Zuiver geluid, betere geluiden en een algeheel beter geluidssysteem: wat wil je nog meer?

Sterke subwoofer van topkwaliteit

Hoewel de Sonos Sub geen Airplay en bluetooth ondersteund, kun je de speakers gemakkelijk draadloos verbinden via wifi met de andere speakers. Vervolgens kun je de Sub overal plaatsen, zelfs onder de bank. In combinatie met de andere speakers creëert de subwoofer het ultieme geluid. Wanneer je wilt genieten van een surround opstelling kun je de Sub combineren met een soundbar en twee speakers. Zo creëer je jouw eigen thuisbioscoop met geluid dat niet van een echte bioscoop te onderscheiden is. De Sonos Sub is verkrijgbaar bij diverse webshops, waaronder Expert, Mediamarkt, Bol.com, BCC en Coolblue.

Sonos Sub met korting? Ontdek je opties

Je kunt de Sonos Sub aanschaffen bij een van deze webwinkels. Het is daarnaast ook mogelijk om te profiteren van korting. Het komt regelmatig voor dat een Sonos One speaker in de aanbieding is. Wil jij minder betalen voor de aanschaf van je subwoofer? Kijk dan eens naar de actuele Sonos Sub aanbiedingen. Hier kun je zien welke aanbiedingen er op dit moment gelden: zo weet je precies wanneer je kunt profiteren van een goede deal. Wellicht kun jij jouw nieuwe Sonos Sub voor veel minder geld aanschaffen!